Vitajte! Ocitli ste sa na diskusnom fóre pridruženom k webu TotalWar.sk. Podobne ako uvedené stránky, i fórum je nástupcom a dedičom podstatne staršieho Total War fóra založenom pred takmer 20 rokmi, ktoré podobne ako stránky bolo po rokoch aktivity vplyvom rôznych okolností zrušené. Stretnúť ste sa s ním mohli na viacerých adresách, poslednou z nich bola doména totalwarforum.eu.
Pri spustení fóra som sa rozhodoval medzi dvoma alternatívami - začať takzvane "na zelenej lúke", alebo pokračovať v starom projekte s archívom mnohých zaujímavých debát. Kvôli technickej náročnosti, ktorá by sprevádzala druhú alternatívu (nové fórum beží na inom systéme, v priebehu rokov sa zmenilo i mnoho ďalších technológií potrebných pre prevádzkovanie takéhoto fóra), ale i kvôli rešpektu k pôvodným používateľom som sa rozhodol pre tú prvú. Začiatok síce bude náročnejší, ale je lepšie začínať s čisto prestretým stolom.
Zaujímavosťou tohto fóra je i jeho previazanie s diskusiami k novinkám na webe totalwar.sk. Založením diskusného účtu na tomto fóre viete rovnaké údaje použiť i pre prihlásenie sa na samotnej webstránke a diskutovať pod svojím účtom i tam. Svoje príspevky zároveň nájdete na oboch miestach - vo forme diskusných príspevkov pod novinkami na webe i vo forme príspevkov na fóre tu, v kategórii Články z webu.
Verím, že i takáto možnosť zapojiť sa do diskusií aktívne zatraktívni rozbiehajúci sa projekt slovenskej Total War fanstránky a nájde si mnohých fanúšikov zo Slovenska, ale i Česka.
Poznámka na záver - ak si tu nájde cestu niektorý z pôvodných návštevníkov a diskutérov, mám nachystaný koncept špecialnej skupiny "veteránov", do ktorej vás rád pridám. Okrem výraznej značky, ktorou budete jasne odlíšení, môžeme spolu prediskutovať i ďalšie možnosti - moderátorskú funkciu či súkromné diskusie. Určite sa mi ozvite! 🙂